TALLERES

A Crater-Lab, un dels nostres objectius principals es impulsar la formació contínua dins de l’àmbit del cine en format fílmic, així com els coneixements teòrics i pràctics que enriqueixin la reflexió i la producció independent i experimental al voltant de la imatge en moviment.

IMG_3077

Durant tot l’any, CRATER-LAB organitza tallers tècnics d’iniciació i formació per a conèixer prèviament el funcionament i manteniment dels equips del laboratori, així com els processos necessaris per a la creació d’una pel·lícula en suport fílmic.
Per això, oferim diferents tipus de tallers:

– tallers tècnics: tallers de formació que donen a conèixer els processos, materials i equips bàsics per a la creació d’una pel·lícula. La finalitat és que cada cineasta tingui les eines per realitzar i controlar per sí mateix tots els processos fímicos
– tallers creatius en els que explorar i aprofundir de manera pràctica i teòrica aspectes estètics relacionats amb el cine experimental.
Aquests tallers poden ser d’iniciació com d’experimentació i profundització.

En general, es manté un taller bàsic d’iniciació amb convocatòria oberta tot l’any per a socis i no socis, i que es realitza cada vegada que hi ha un quòrum mínim.
Es realitzarà un taller de revelat bàsic d’iniciació al revelat de forma periòdica, cada vegada que es compleixi un mínim de 5 sol·licituds de persones interessades. Una vegada rebudes les 5 sol·licituds, es proposarà el taller per la data més propera.

Com a part de la xarxa internacional de Laboratoris Independents Filmlabs.org, enriquim el intercanvi de coneixements realitzant invitacions especials a altres laboratoris per desenvolupar altres pràctiques i experiències a Crater-Lab.

Si vols proposar o demanar un taller, contacte amb nosaltres (+ info)