El laboratori de creació Crater-Lab va atorgar com a premi a l’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona una residència artística en les seves intal·lacions a una pel·lícula de la secció Panorama, que inclogués el treball amb pel·lícula cinematogràfica en el seu procés, ja sigui en la seva totalitat o en diàleg amb altres formats.

El cineasta Bill Brand va ser el jurat convidat per a la selecció d’aquest primer PREMI fílmic CRATER-LAB a L’Alternativa PANORAMA a Carla Andrade (Espanya) pel seu film “Listen to Me”.

 

IMG-20160629-WA0000 copia

CARLA ANDRADE desenvoluparà el seu nou projecte “Gravidade i llum”.

“És un projecte ja començat, filmat en Súper 8, però vull treballar amb el material que ja tinc revelat i després revelar jo i provar coses amb més material que tinc encara sense revelar. I el resultat final m’agradaria que fos, d’una banda , que formés una part del curtmetratge “Gravidade i llum” i de l’altra, crear una vídeo instal·lació, o potser una performance … per això m’interessa especialment provar i experimentar aquí també amb les possibilitats en la projecció. “

IMG_8007

 

IMG_8050

 

 

Amb el suport de:

Logotipo_de_la_Generalitat_de_Catalunya.svg copia