Carlos Martínez-Peñalver Mas (Vigo, 1991) realitza una residència artística a Crater Lab amb el projecte de ficció Després de la bandera.

10696333_10154308190104625_5687395385534593150_n

Director i muntador de cinema, treballa al costat de l’Arnau Abella i Nico Martínez al col·lectiu artístic Omen amb seu a Barcelona. La seva obra personal comença amb videoclips per a bandes de l’escena underground gallega i s’amplia amb els curtmetratges de ficció Nocturna (premiat al festival de Cans) i Joventut Gruyère (que han format part de festivals a Galícia, Catalunya, Argentina i Itàlia). Martínez-Peñalver també combina la música amb el cinema a través de projectes com la banda de rock psicodèlic Birthday Boy, amb la manipulació en directe de les imatges del film The Great White Silence.

Despúes de la bandera_6

Després de la bandera és un curtmetratge experimental sobre els processos de gentrificació. A partir de les imatges d’una platja abarrotada de banyistes, la ficció discorre a la recerca de la puresa del lloc.

Despúes de la bandera_5 Despúes de la bandera_2 Despúes de la bandera

A més d’aquest curtmetratge, Carlos es proposa experimentar amb els processos de revelat en 16 mm, explorant els diferents resultats de la juxtaposició entre el cinema digital i cel·luloide.

Amb el suport de:

Logotipo_de_la_Generalitat_de_Catalunya.svg copia