CRATER-LAB disposa de l’equipament i maquinàries necesàries per la producció de pel·lícules en format Súper 8, Single 8, 16mm i 35mm on els seus membres poden portar a terme tots els procesos desde la  filmació, revelat, muntage, còpies, i transfers de formats fins a la projecció.

revelado 2

A CRATER-LAB es poden procesar de manera artesanal els següents formats:

FORMATS

8mm / Súper 8 / single 8 – 15 metres/50ft
9,5mm – 15 metres/50ft
16mm /Súper 16 – Carrets de 30,5 metres / 100ft
35mm – 30,5 metres / 100ft

moviola

ESPAIS útils per la creació i projecció:

ESPAI M: Una àrea ampla adaptable a distintos usos. Espai de programació projecció (adaptable per performances i projeccions en fílmic i digital). Un espai per activitats obertes concretes com la presentació  d’obres i publicacions, exposicions, instalacions, i tallers.

DSC00413

ESPAI C: Una àrea de treball compartit amb taules de treball, taules de llum, visionadors, bobinadores i zona d’aigües per l’ús amb diferents materials.

IMG_7689

ESPAI 35: Una àrea de visionat i edició per pel·lícules en format 35mm amb moviola Steenbeck, empalmadora i sincronitzadora.

IMG_7672

ESPAI COPIAT: Sala que alberga les copiadores de contacte – Matipo 35mm i Geyer 16mm- i cambra fosca per la càrrega de càmeres, bobines i tancs.

4

ESPAI F: Cambra fosca destinada principalment al revelat fotográfic. Compta amb una pica ampla i sistema d’aigües. Ampliadora de foto, equipamient de revelat i llum de seguretat.

LABO : Àrea de revelat amb pica de 3m i múltiple sistema d’aixetes. Diversos tancs llom per Súper8 i 16mm (15mts i 30mts), materials de laboratori, atemperador de químics.

IMG_4299

ESPAI 16: Sala visionat i edició d’ imatge i so per pel·lícules en format 16mm amb moviola Steenbeck, empalmadora i sincronitzadora.

FullSizeRender (1)

ESPACIO T: Àrea copiat, efectes especials i animació equipada amb Óptical Printer JK 104, empistadora de so magnètic en Súper 8 i 16mm.

DSC00417

RESIDÈNCIA: Crater-Lab compta amb una habitació destinada a residència per artistes-cineastes-programadors que vulguin desenvolupar projectes al laboratori o proposar activitats que enriqueixin el procés d’intercanvi de coneixements técnics i artístics.

DSC00411

COWORKING: Àrea de 4 llocs fixes de treball per membres que desitgin el seu espai pròpi de treball.

IMG_4296

Una de las grandes fortalezas de Crater-Lab es el lugar que ocupa. Un espacio que le ha concedido al proyecto una base esencial para su sostenibilidad e independencia.  Después de empezar en el barrio del Poblenou en pequeña escala ha sido gracias al aporte del socio protector Esteban Bernatas Chassaigne que hemos echado raíces en Sant Guillem 17. Un lujo.

“Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona”

LOgo Ayto