CRATER-LAB disposa de l’equipament i maquinàries necessàries per a la producció de pel·lícules en format Súper 8, Single 8, 16mm i 35mm on els seus membres poden dur a terme tots els processos des de la filmació, revelat, muntatge, còpies, i transfers de formats fins a la projecció.

ACRATER-LAB es poden processar de manera artesanal els següents formats:

revelado-21

FORMATS

8mm / Súper 8 / single 8 – 15 metres / 50ft

9,5mm – 15 metres / 50ft

16mm / Súper 16 – Rodets de 30,5 metres / 100ft

35mm – 30,5 metres / 100ft

moviola

 

ESPAIS útils per a la creació i projecció:

ESPAI M: Una àrea àmplia adaptable a diferents usos. Espai de programació projecció (adaptable per a performances i projeccions en fílmic i digital). Un espai per a activitats obertes concretes com la presentació d’obres i publicacions, exposicions, instal·lacions, i tallers.

ESPAI C: una àrea de treball compartit amb taules de treball, taules de llum, visionadoras, bobinadores i zona d’aigües per per a l’ús amb diferents materials.

ESPAI 35: Una àrea de visionat i edició per a pel·lícules en format 35mm amb moviola Steenbeck, empalmat i sincronizadora.

ESPAI COPIAT: Sala que alberga les copiadores de contacte – Matipó 35mm i Geyer 16mm- i cambra fosca per a càrrega de càmeres, bobines i tancs.

ESPAI F: Cambra fosca destinat principalment al revelat fotogràfic. Compta amb una pica àmplia i sistema d’aigües. Ampliadora de foto, equipament de revelat i llum de seguretat.

LABO: Àrea de revelat amb pica de 3m i múltiple sistema d’aixetes. Diversos tancs llom per Super8 i 16mm (15mts i 30mts), materials de laboratori, temperador de químics.

ESPAI 16: Sala visionat i edició d’imatge i so per a pel·lícules en format 16mm amb moviola Steenbeck, empalmat i sincronizadora.

ESPAI T: àrea copiat, efectes especials i animació equipada amb Optical Printer JK 104, empistadora de so magnètic en súper 8 i 16 mm.

RESIDÈNCIA: Crater-Lab compta amb una habitació destinada a residència per a artistes-cineastes-programadors que vulguin desenvolupar projectes en el laboratori o proposar activitats que enriqueixin el procés d’intercanvi de coneixements tècnics i artístics

COWORKING: Àrea de 4 llocs fixos de treball per a membres que desitgin el seu espai propi de treball.