CRATER-LAB juntament amb L’ALTERNATIVA, Festival de Cinema Independent de Barcelona, ​​ha coordinat la Secció Paral·lela Laboratoris Col·lectius Independents, una selecció de diversos laboratoris internacionals que, tant a través de projeccions i performances com a través d’activitats (projecció expandida, tallers, trobada, taula rodona), ens mostraran les seves pel·lícules, filosofia i funcionament.

 

Programa Activitats:

 

7 i 8 de Novembre: WORKSHOP 16mm

 

16 de novembre: INAUGURACIÓ: TEIXIT CONNECTIU by CRATER-LAB Film Collective

 

17 de novembre: PRESENTACIÓ dels laboratoris independents: MIRI (Nantes, França), Etna (Montreuil, França), Iris Film Collective (Canadà), Filmlab Klubvizija SC (Croàcia), Filmverkstaden (Finlàndia), MTK (Grenoble, França) i Crater-Lab (Espanya).

 

18 de novembre: TAULA RODONA de laboratoris internacionals: MIRI (Nantes, França), Etna (Montreuil, França), Iris Film Collective (Canadà), Filmlab Klubvizija SC (Croàcia), Filmverkstaden (Finlàndia), MTK (Grenoble, França) i Crater-Lab (Espanya).

 

19 i 20 de Novembre: TALLER FLAT PRINT 16mm.

 

21 i 22 de Novembre: Taller CINEMA SENSE CAMARA per a nens.

 

Programa Projeccions i performance aquí

En un acte de resistència, col·lectius de creadors de tot el món reivindiquen el cinema artesanal en suport fílmic.
Els laboratoris de cinema independents, autogestionats per artistes i cineastes, sorgeixen com a espais de creació on controlar tots els processos de producció de films -començant per la filmació, revelat i projecció- de forma realment lliure. Són espais col·laboratius, de retroalimentació i suport mutu, centrats en la formació de cineastes, producció i exhibició alternativa de films. Més de 36 laboratoris de tot el món formen una comunitat internacional, units a través de la xarxa Filmlabs.

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.