Margaret Rorison realitzarà una residència artística a Crater-Lab desenvolupant el seu últim projecte fílmic.

Rorison és una artista i curadora de Baltimore, Maryland. Ha estat realitzant pel·lícules en 16 mm des del 2012, sovint projectant les seves obres amb actuacions en viu amb artistes sonors com Audrey Chen, Carver Audain i Joke Lanz. El seu treball ha estat presentat en Anthology Film Archives, Ann Arbor Film Festival, CROSSROADS, Edinburgh International Film Festival, Images Festival, Mono No Aware VI & VII, Sonic Circuits Festival, Microscope Gallery, Museu d’Art Modern de Moscou i The High Zero Festival . Rorison cura i dirigeix la sèrie de cinema basada en Baltimore, Sight Unseen des de 2012.

http://www.margaretrorison.com/

margaret

Un projecte en procés que es completarà en Crater-Lab realitzant revelats manuals i copiat òptic. El resultat es presentarà en viu a la setmana successiva a la residència a Berlín al costat del col·laborador Audrey Chen.

La col·laboració entre Audrey Chen i Margaret Rorison es desenvolupa dins dels mons íntims de les seves línies maternes, experimentat a través d’incalculables sons de la veu humana i la projecció EN16 mm. Imatges i sons capturats en espais reunits per les seves experiències individuals de mare, filla, néta i com afecta les seves identitats i canals cap a la presa de decisions, el tacte, l’hàbit, la memòria i el llenguatge.

Memory of August (1)

20170925_120221

20170925_114520

20170925_104732

 

 

Amb el suport de:

Logotipo_de_la_Generalitat_de_Catalunya.svg copia