Un dels objetius de CRATER-LAB és fomentar residències destinades a artistas locals i internacionals que vulguin treballar un projecte en format analógic -Súper 8, Single 8, 16mm o 35mm- per explorar el potencial de la imatge en movimient de manera lliure i autònoma (DYS / Fes-ho Tu Mateix). 

For English version Click Artistic’s Residence

El laboratori està especialment condicionat  per a desenvolupar tasques de pos-producció: revelat, muntage, copiat òptic o telecine. És també un lloc on es pot experimentar amb la projecció o la filmació de pel·lícules.

Ser resident inclou l’accès lliure als mitjans tècnics, equipaments disponibles i a les seves instalacions. L’espai està condicionat amb pati, sala d’estar, llit, bany i cuina.

Click aquí per veure les nostres INSTALACIONS / LABORATORI

Per a això tenim dos tipus de models de residència: RESIDÈNCIA ARTÍSTICA i RESIDÈNCIA A PROJECTE.

RESIDÈNCIA ARTÍSTICA (amb allotjament per artistes nacionals i internacionals)

Per realitzar un projecte de duració determinada, cualsevol persona pot presentar una proposta que serà valorada per la seva viabilitat i no pel seu contingut, fomentant el caràcter d’experimentació dels projectes.

La residència a artista ofereix -durant la seva duració- allotjament amb habitació i bany, serveis i wifi . Per el projecte es disposa d’ús de tot l’espai, equipamient i maquinària de manera lliure i amb horari flexible.

– – –

RESIDÈNCIA A PROJECTE ( sense allotjament, per artistes locales i AMICS/AMIGUES)

Per realitzar un projecte de duració determinada cualsevol persona pot presentar una proposta que serà valorada per la seva viabilitat -i no pel seu contingut- fomentant el caràcter d’experimentació dels projectes.

La residència a projecte permet -durant la seva duració- l’ús de tot l’espai, equipament i maquinària de manera lliure i amb horari flexible.

– – –

CRATER-LAB pot ajudar amb cartes d’aceptació per la petició d’una beca, subvenció o ajuda externa, a aquella persona que ens ho soliciti.

Per demanar més informació ompliu el següent formulari o escriu-nos a: info@crater-lab.org

g

Con el apoyo de:

Logotipo_de_la_Generalitat_de_Catalunya.svg copia